GIDA MÜHENDİSLİĞİ |
||
SN |
ÖĞRETİM ELEMANI |
ÇALIŞMA ALANLARI |
1 |
Doç. Dr. Abdullah KURT |
Temel İşlemler, Gıda Ambalajlama, Gıda Hidrokolloidleri, Emülsiyon ve Jel Sistemleri |
2 |
Dr.Öğr.Üyesi Mustafa Şamil ARGUN |
Tahıl Bilimi ve Teknolojisi, Gıda Katkı Maddeleri, Süperkritik Sıvı Ekstraksiyonu ve Fraksiyonasyonu |
3 |
Arş.Gör. Ayşe Nur BULUT |
Gıda Biyoteknolojisi, Meyve ve Sebze Teknolojisi |
MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ |
||
SN |
ÖĞRETİM ELEMANI |
ÇALIŞMA ALANLARI |
1 |
Prof.Dr. Süleyman NEŞELİ |
Parametrik optimizasyon, Mekanik titreşimler, Süreç sönümleme, Talaşlı imalat ve takım tezgahları |
2 |
Dr.Öğr.Üyesi Mahmut PAKSOY |
Mekanik titreşimler, Yarı aktif kontrol, Aktif kontrol, Taşıt titreşimleri, Modelleme ve simülasyon |
3 |
Arş.Gör. Betül SÖZEN |
Malzeme Bilimi, Optimizasyon, Eklemeli İmalat, Kompozit Malzemeler |
BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ |
||
SN |
ÖĞRETİM ELEMANI |
ÇALIŞMA ALANLARI |
1 |
Arş.Gör. İrem Nur YOLDAŞ |
Yapay Zeka, Doğal Dil İşleme, Görüntü İşleme |