Gıda Mühendisliği Bölümü Teknik Gezileri

23.05.2024 - Akşehir Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi

Akşehir Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri ve bölüm öğretim elemanları, Proses Uygulamaları dersi kapsamında, Akşehir’de gıda üretim ve işleme alanında faaliyet gösteren işletmelere teknik geziler düzenledi.

Bitkisel yağ üretim alanında faaliyet gösteren UĞURLUOĞLU firma yetkilisi Hikmet UĞURLUOĞLU, helvacılık alanında üretimlerini gerçekleştiren AK-HEL firma yetkilisi Hüseyin KESKİN ve meyve sebze işleme alanında öne çıkan AKFOOD-KALKAN GIDA firma yetkilisi ve Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender KALKAN öğrencilerimizin gıda işleme ve proseslerine yönelik bilgi kazanması açısından önemli paylaşımlarda bulunmuşlardır. Öğrencilerimiz sanayii uygulamalarını yerinde gözlemleme fırsatı bulmuştur. Bu nazik kabullerinden, ilgilerinden ve çok değerli bilgi paylaşımlarından dolayı tüm firma yetkililerine teşekkürlerini ileten Teknik Gezi ekibimiz hatıra fotoğrafı çekimleri ile gezilerini tamamlamıştır.