Öğrenci Duyurular

Fakültemiz Mazeret Sınavları Başvurusu ve Takvimi hk. (güncellendi)

19.04.2024 - Teknoloji Fakültesi

Tarihler

Mazeret Dilekçelerinin Teslim Edilmesi İçin Son Tarih:

26 Nisan 2024

Mazeret Dilekçesi (aşağıda) doldurularak, 26 Nisan 2024 mesai bitimine kadar Fakültemiz öğrenci İşleri bürosuna mazeretlerini gösterir belge ile birlikte elden teslim edilmesi veya kargo/posta yoluyla gönderilmesi gerekmektedir. Pedagojik Formasyon Eğitimi kapsamındaki teorik derslere ilişkin mazeret sınavı için son başvuru tarihi 22 Nisan 2024’tür. Yanlış adrese veya belirtilen süreler dışında gönderilen dilekçelerde ve postadaki gecikmeler, öğrencinin sorumluluğundadır.

Mazereti Kabul Edilen/Edilmeyen Öğrenci Listesinin İlan Edilmesi

29 Nisan 2024

02 Mayıs 2024

Mazereti kabul edilen/edilmeyen öğrencilerin listesi Fakülte ve Bölüm web sayfasında ilan edilecektir.

Mazeret Sınav Tarihleri

(Diğer Dersler)

6-10 Mayıs 2024

Mazeret Sınav Programı Bölüm web sayfasında ilan edilecektir. Formasyon dersleri mazeret sınav programı Eğitim Fakültesi ve Formasyon Birimi web sayfalarından ilan edilecektir.

Mazeret Sınav Tarihleri

(Ortak Zorunlu Dersler)

07 Mayıs 2024

Ortak zorunlu derslerin mazeret sınavları 1 günde tamamlanacaktır. Sınav saatleri Bölüm, UZEM ve Fakülte web sayfası üzerinden duyurulacaktır.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ HAKLI VE GEÇERLİ MAZERETLER YÖNERGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

MAZERET SINAV DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYINIZ