Ders seçimi yapacak öğrencilerimizin dikkatine;
adresinde belirtilen kayıt yenileme tarihlerinde ders kayıtları yapılacaktır.
Ders kayıtları https://obis.selcuk.edu.tr/ üzerinden yapılmaktadır. Ders kaydı danışman onayından sonra kesinleşir.
Yeni kayıtlı (1.sınıf) öğrencilerimizin dersleri 1. dönem için otomatik olarak atanmaktadır. Bu yüzden yeni kayıtlı öğrencilerimiz ilk dönem ders seçimi yapmayacaklardır. Bahar yarıyılı başında, belirtilen tarihlerde 2. Dönem derslerini seçeceklerdir.
2.Sınıf öğrencilerimiz Güz yarıyılı için 3.dönem derslerini ve varsa alttan kalan derslerini (1. dönem dersleri) belirtilen tarihler arasında, Bahar yarıyılı için ise 4.dönem derslerini ve varsa alttan kalan derslerini (2. dönem dersleri) yine belirtilen tarihler arasında seçeceklerdir.
Belirtilen tarihleri geçirmeniz halinde mazeretli ders kaydı dilekçesini doldurup (FORM02-Mazeretli Ders Kaydı Formunu indirmek için tıklayınız ) Mazeretli Geç Kayıt tarihleri arasında yüksekokulumuzun öğrenci işlerine teslim etmeniz gerekmektedir.
GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI BOLOGNA DERS MÜFREDATI |
|
1. SINIF GÜZ YARIYILI |
|
D.KOD |
DERS ADI |
6811151 |
KİMYA I |
6811152 |
GENEL MİKROBİYOLOJİ |
6811153 |
ATATÜRK İLKELERİ VE İNK. TARİHİ-I |
6811154 |
TÜRK DİLİ-I |
6811155 |
YABANCI DİL-I |
6811156 |
MATEMATİK-I |
6811157 |
BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ |
6811158 |
LABORATUVAR TEKNİKLERİ-I |
6811160 |
İŞLETME YÖNETİMİ-I |
6811162 |
BESLENME İLKELERİ |
1. SINIF BAHAR YARIYILI |
|
D.KOD |
DERS ADI |
6811251 |
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ |
6811252 |
ATATÜRK İLKELERİ VE İNK. TARİHİ-II |
6811253 |
TÜRK DİLİ-II |
6811254 |
YABANCI DİL-II |
6811255 |
MATEMATİK-II |
6811256 |
GIDA KİMYASI |
6811257 |
KİMYA-II |
6811258 |
LABORATUVAR TEKNİKLERİ-II |
6811259 |
I. EDÖ (30 İş Günü) |
6811260 |
İŞLETME YÖNETİMİ-II |
2. SINIF GÜZ YARIYILI |
|
D.KOD |
DERS ADI |
6811351 |
ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ |
6811352 |
TAHIL TEKNOLOJİSİ-I |
6811353 |
SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ-I |
6811354 |
ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ-I |
6811355 |
MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ-I |
6811356 |
BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ |
6811357 |
GIDA ENDÜSTRİ MAKİNELERI |
6811358 |
GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER-I |
6811359 |
KALİTE GÜVENCESİ VE STANDARTLARI |
2. SINIF BAHAR YARIYILI |
|
D.KOD |
DERS ADI |
6811451 |
TAHIL TEKNOLOJİSİ-II |
6811452 |
SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ-II |
6811453 |
ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ-II |
6811454 |
MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ-II |
6811455 |
GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER-II |
6811456 |
GIDA KATKI MADDELERİ |
6811457 |
ALKOLLÜ VE ALKOLSÜZ İÇECEK TEKNOLOJİSİ |
6811459 |
ARAŞTIRMA YÖNTEM VE TEKNİKLERİ |
6811460 |
HİJYEN VE SANİTASYON |