HIZLI ERİŞİM
Hakkında

HAKKIMIZDA

2009 yılında Basın Müşavirliği ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünün feshedilmesinin ardından iki birimin yerine kurulmuştur. Selçuk Üniversitesinin gerek ulusal gerekse yerel medya ile iletişimini koordine etmek,Rektörlüğün gerek kurum içi gerekse kurum dışı sosyal sorumluluk projelerinin yürütücülüğünü yapmak, Selçuk Bakış Dergisi'ni düzenli olarak çıkarmak, Üniversitenin şehirdeki diğer kurum ve kuruluşlarla etkin şekilde  iletişimini sağlamak, Üniversiteyi gerek ülke gerekse şehrin dinamikleri ile bir araya getirmek, kurumsal kimlik ve algı yaratılmasına dönük her türlü faaliyeti yürütmeyi amaçlamaktadır.

VİZYON

Yerel, bölgesel, ulusal ve küresel ölçekte her alanda yarışan Selçuk Üniversitesi'nin Dünyanın En İyi 500 üniversitesi arasında yer alma hedefi doğrultusunda gerek kurum içi gerekse kurum dışına yönelik her türlü iletişim organizasyonunu gerçekleştirmek. Toplumda Üniversitemizle ilgili farkındalık ve fark yaratacak sosyal, kültürel, eğitsel ve bilimsel gelişime yönelik tüm faaliyetleri en iyi şekilde duyurarak, toplum-üniversite birlikteliğini daha etkin sağlamaya yönelik organizasyonlar gerçekleştirmektir.

MİSYON

Selçuk Üniversitesi'nin gerek kurum içi gerekse kurum dışına yönelik her türlü iletişim organizasyon faaliyetlerini gerçekleştirmek amacıyla sosyal, kültürel, eğitsel ve bilimsel gelişime yönelik tüm faaliyetleri en iyi şekilde duyurmaktır.


68093
Öğrenci
381005
Mezun
3130
Akademik Personel
4317
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu