HIZLI ERİŞİM
360 İLTEK

Herkes için Erişilebilir İLTEK: 360 İLTEK

Araştırmacı ve öğrencilerin sanal turla tüm İLTEK laboratuvarlarını gezebileceği ve cihazlar hakkında bilgi edinebileceği "360 İLTEK" erişime açılmıştır. 

Üniversitemizin ana web sayfasında "360 Kampüs" içerisinde de yer alan 360 İLTEK https://sanaltur.selcuk.edu.tr/iltek/  linkinden ulaşılabilir. 

Öncelikle Üniversitemizde dijital iyileştirmelerin yapılmasını destekleyen ve güçlü bir Bilgi İşlem Daire Başkanlığı için imkan sağlayan Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Metin AKSOY olmak üzere Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü'ne teşekkür ederiz.  

Bu çalışmanın başarı ile tamamlanmasında büyük gayretleri ve emekleri bulunan S.Ü. Bilgi İşlem Daire Başkanlığı personeli Sayın Ahmet GÜMÜŞ ve S.Ü. İLTEK Personeli Sayın Öğr. Gör. Dr. Sümeyra BÜYÜKÇELEBİ başta olmak üzere S.Ü. Bilgi İşlem Daire Başkanı Sayın Öğr. Gör. Kaan Doğan ERDOĞAN'a, S.Ü. İLTEK Müdür Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Teoman ÖZTÜRK'e, S.Ü. Bilgi İşlem Daire Başkanlığı personeli Sayın Bilal TURAN'a, S.Ü. İLTEK Müdür Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Yasemin ÖZTEKİN'e, S.Ü. İLTEK Personeli Sayın Kazım İYİOPRUK'a, tüm İLTEK akademik ve idari personeline teşekkür ederiz. 

Prof. Dr. Ülkü SAYIN - İLTEK Müdürü

 


Medya
68093
Öğrenci
381005
Mezun
3130
Akademik Personel
4317
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu