HIZLI ERİŞİM
Yayın Çağrısı

AKMYO Sosyal Bilimler Dergisi'ne Hoşgeldiniz.

Akşehir Meslek Yüksekokulu Sosyal Bilimler Dergisi adlı 12 yılını doldurmuş Uluslararası Hakemli ve İndeksli dergimizin 2022 yılı (2. Sayı/Aralık Sayısı) 14. sayısı için makale kabulüne başlanmıştır.

Sosyal Bilimler Dergisi, Selçuk Üniversitesi Akşehir Meslek Yüksekokulu'nun Sosyal Bilimler alanında hazırlayıp yayınladığı basılı bir akademik, uluslararası, hakemli, indeksli dergi çalışmasıdır. Sosyal Bilimlerin özellikle Kamu Yönetimi, İktisat, İşletme, Ekonometri, Muhasebe ve Finans, Uluslararası İlişkiler, Maliye ve Turizm alanlarıyla ilgili çalışmalara yer verilen dergi hakemli yapıda oluşturularak kalite ve etkinlik alanında yetkinliğe ulaşmayı hedeflemektedir. Dergide kuramsal ve analitik özgün çalışmaların yanı sıra kitap incelemelerine de yer verilmektedir.

Dergimiz ayrıca 2022 yılı itibari ile Copernicus Index, EuroPub, İdealOnline, I2OR Index ve DergiPark'ta da taranmaktadır.

Sosyal Bilimler Dergisi Sosyal Bilimler çerçevesindeki gelişmelerin değerlendirilmesinde akademik bakış açısının geliştirilmesini amaçlamaktadır. Ayrıca Türkiye'deki Sosyal Bilimler literatürüne katkıda bulunmak ve bu konudaki boşluğu doldurmak başlıca hedefleri arasındadır. Bu vasıta ile ulaşılmak istenen, hem bilimsel çalışmalar için akademik zemin hazırlamak hem de söz konusu görüşlerin Sosyal Bilimler camiasında paylaşılmasını sağlamaktır.

Sosyal Bilimler Dergisi kalite ve güvenden ödün vermeden kalıcılığı ile Ulusal ve uluslararası kamuoyuna hitap eden, yeni fikirler ve açılımlar ortaya koyan, karar mekanizmalarında çalışanlara ve uygulayıcılara kadar her kademeye referans olabilecek bir yapıya sahip olmak ve yaygınlaşmak isteğindedir.

Dergimize Hakem Olarak Katkıda Bulunmak İster misiniz?

 

Teklifimizle ilgilenen Değerli Akademisyenlerin detaylı bilgi talebi için aksehirdergi@selcuk.edu.tr  mail adresine başvurmaları ya da DergiPark üzerinden iletişim kurmaları yeterli olacaktır. Sizleri aramızda görmekten onur duyacağız.


68093
Öğrenci
381005
Mezun
3130
Akademik Personel
4317
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu