HIZLI ERİŞİM
Satın Alma Şube Müdürlüğü

Satın Alma Şube Müdürlüğü, Başkanlığımıza bağlı olan birimlerin (Sultan Alparslan Kültür Merkezi, Yemekhaneler, Öğrenci Yurtları, Spor Tesisleri vb.) her türlü ihtiyaçlarını karşılamak üzere satın alma işlemini yapmak,

Öğrencilerin her türlü Spor ve Kültürel faaliyetlerinde bulunmaları için, gerek yurtiçi ve gerekse yurt dışı görevlendirilmelerinde yolluk ve hareketlerinin temini için, gerekli belge ve dokümanların (yolluk ödeneği, avans verme, avans kapama) düzenlenmesini gerçekleştirir.

İhaleli alımlarda, ihalenin gerçekleşmesi için, gerekli her türlü evrakların hazırlanmasını ve ihalenin gerçekleştirilmesini sağlarken, doğrudan temin alımlarında piyasa araştırması yapmak, teklif dağıtmak, teklif toplamak ve pazarlıklı alımları yapmak gibi işlemleri gerçekleştirir. Bunu yaparken en düşük maliyetle daha kaliteli malzeme ve hizmet alımını gerçekleştirmek birinci hedefidir.

Bu alımlar ve faaliyetlerle ilgili her türlü işlemlerin yapımını üstlenerek, Strateji Daire Başkanlığı ile koordineli olarak çalışır ve doğrudan ve ihale ile alınan malzeme, hizmet ve işlemlerin ödemesini gerçekleştirir.

Muharrem MORGÜL

Satınalma Şube Müdürü


68078
Öğrenci
381009
Mezun
3131
Akademik Personel
4314
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu