HIZLI ERİŞİM
Hakkında

Selçuk Üniversitesi Bozkır Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü, 2016-2017 eğitim öğretim yılında Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı ile faaliyetlerine başlamıştır. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı, 2017-2018 eğitim öğretim yılında öğrenci almaya başlamıştır.

Program öğrencileri, Halkla İlişkiler ve Tanıtımın temelleri, süreçleri, çalışma anlayışı ve tekniklerinin yanı sıra; kurumsal iletişim, medya ilişkileri, pazarlama iletişimi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım metinlerinin yazımı, iç iletişim, dijital iletişim, sosyal sorumluluk, sponsorluk yönetimi, kriz yönetimi ve benzeri bir dizi çalışma alanında en güncel bilgi ve uygulamalara yönelik sağlam bir donanım kazanırlar. Öğrencilere aynı zamanda, günümüzde iletişimcilerin sahip olması gereken genel kültür, ekonomi, hukuk, işletme, örgütsel davranış, kamu yönetimi ve iş sağlığı formasyonu da sunulur.

Müfredatını akademik ve sektörel beklentiler doğrultusunda sürekli güncelleyen Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı, mezunları hem özel hem de kamuda istihdam edilebilmektedir.


68093
Öğrenci
381005
Mezun
3130
Akademik Personel
4317
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu