HIZLI ERİŞİM

Prof. Dr. Ferhan KÜÇÜKBASMACI SABIR

Doktora Tezleri

YılYazarTez başlığı
2021Sevil ÜNALHasat sonrası UV-C uygulamalarının bazı sert çekirdekli meyve türlerinde muhafaza süresince meyve kalitesine etkileri

Yüksek Lisans Tezleri

Yıl YazarTez başlığı
2021Merve Taytak BULDUKFarklı rakımlarda yetiştirilen 0900 ziraat kiraz çeşidinde muhafaza süresince kalite değişimleri
2021Emine Gül SELÇUKOrganik ve geleneksel olarak yetiştirilen 0900 Ziraat kiraz çeşidinde soğukta depolama süresince kalite özelliklerinde meydana gelen değişimlerin belirlenmesi
2020  ISRAA MOHAMMED MAHDIDanelenmiş hicaznar (Punica granatum) çeşidinde farklı hasatsonrası uygulamaların kalite özellikleri üzerine etkileri
2019  HAYRİYE FATMA KİBARDomateste hasat sonrası kitosan uygulamalarının soğuk depo ve raf ömrü süresince kalite özelliklerine etkisi
2019MAYS TALAL KADHIM MAADHEEDITaze kesilmiş elmalarda kararmayı engelleyici maddelerin yenilebilir kaplama ile birlikte kullanımının muhafaza süresince kalite özellikleri üzerine etkisi
2019SEMİHA ÇINAR          Kirazda hasat sonrası kitosan ve aloe vera uygulamalarının soğuk depo ve raf ömrü süresince kalite özelliklerine etkisi
2019FATMA ÖZGANAlbion ve kabarla çilek çeşitlerinde salisilik asit ve oksalik asit uygulamalarının soğukta depolama süresince kaliteye olan etkileri
2017ALİYE YAŞARKirazda hasat sonrası salisilik asit uygulaması ve modifiye atmosfer paketlemenin muhafaza süresi ve kalite üzerine etkileri

69642
Öğrenci
390251
Mezun
3160
Akademik Personel
4365
İdari Personel
24
Fakülte
7
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu