HIZLI ERİŞİM
Alt Yapı ve Atölyeler

Z-27 Çamur Torna Atölyesi

Çamur torna atölyesi, geleneksel seramik üretim yöntemlerinden biri olan çömlekçi tornasında şekillendirme yöntem ve tekniklerinin öğretildiği, alt yapısı olan teknik donanıma sahip bir atölyedir.

Z-31 Seramik Laboratuvarı

Seramik hammadde, astar, oksit, sır, dekor gibi farklı uygulamaların ve denemelerin yapıldığı alt yapısı olan teknik donanıma sahip bir atölyedir.

Z-36 Alçı Atölyesi-I ve Z-38 Alçı Atölyesi-II

Öğrencilerin endüstriyel alanda tasarım ve projelerini uyguladıkları alt yapısı olan teknik donanıma sahip bir atölyedir.

Z-37 Döküm Atölyesi

Öğrencilerin endüstriyel alanda seri üretime uygun tasarım ve projelerini uyguladıkları alt yapısı olan teknik donanıma sahip bir atölyedir.

39 Derslik

Teorik derslik, derslerin yürütüldüğü, öğrencilere teorik bilgilerin aktarıldığı ve tartışıldığı, alt yapısı olan teknik donanıma sahip bir mekandır.

Z-40 Fırın /Sırlama Atölyesi

Öğrencilerin seramik uygulamalarının pişirimini ve sırlamasını yaptıkları, alt yapısı olan teknik donanıma sahip bir atölyedir.

Z-43 Yüksek Lisans Atölyesi

Yüksek lisans öğrencilerinin tasarım ve projelerini uyguladıkları, alt yapısı olan teknik donanıma sahip bir atölyedir.

150 I. Sınıf Atölyesi

Birinci sınıf öğrencilerinin sanatsal alanda tasarım ve projelerini uyguladıkları alt yapısı olan teknik donanıma sahip bir atölyedir.

 

153 II. Sınıf Atölyesi

İkinci sınıf öğrencilerinin sanatsal alanda tasarım ve projelerini uyguladıkları alt yapısı olan teknik donanıma sahip bir atölyedir.

 

154 III. Sınıf Atölyesi

Üçüncü sınıf öğrencilerinin sanatsal alanda tasarım ve projelerini uyguladıkları alt yapısı olan teknik donanıma sahip bir atölyedir.

155 IV. Sınıf Atölyesi

Dördüncü sınıf öğrencilerinin sanatsal alanda tasarım ve projelerini uyguladıkları alt yapısı olan teknik donanıma sahip bir atölyedir.

 


68078
Öğrenci
381009
Mezun
3131
Akademik Personel
4314
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu