HIZLI ERİŞİM

AYAY Bölümü Dönemlik Ders Değerlendirme Anketi

ACİL YARDIM VE AFET YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 1. SINIF BAHAR DÖNEMİ DERS DEĞERLENDİRME ANKET RAPORU

 TÜRK DİLİ-I DERSİ (DERS KODU: 2009102)

Türk Dili- II dersi dönem sonu değerlendirme anketine 8 öğrenci katılmıştır. Anket sonucuna göre öğrencilerin dersten memnun oldukları tespit edilmiştir. Ders başarısı ve öğrenci memnuniyeti göz önünde bulundurulduğunda, derse dair herhangi bir öneri bulunmamaktadır. Gelecek dönemlerde de benzer şekilde ders uygulamasının sürdürülebileceği anlaşılmıştır.

FİZYOLOJİ DERSİ (DERS KODU: ACL141)

Fizyoloji dersi dönem sonu değerlendirme anketine 8 öğrenci katılmıştır. Anket sonucuna göre öğrencilerin dersten memnun oldukları tespit edilmiştir. Ders başarısı ve öğrenci memnuniyeti göz önünde bulundurulduğunda, derse dair herhangi bir öneri bulunmamaktadır. Gelecek dönemlerde de benzer şekilde ders uygulamasının sürdürülebileceği anlaşılmıştır.


MİKROBİYOLOJİ-PARAZİTOLOJİ DERSİ (DERS KODU: 2002105)

Mikrobiyoloji-Parazitoloji dersi dönem sonu değerlendirme anketine 8 öğrenci katılmıştır. Anket sonucuna göre öğrencilerin dersten memnun oldukları tespit edilmiştir. Ders başarısı ve öğrenci memnuniyeti göz önünde bulundurulduğunda, derse dair herhangi bir öneri bulunmamaktadır. Gelecek dönemlerde de benzer şekilde ders uygulamasının sürdürülebileceği anlaşılmıştır.

 YABANCI DİL- İNGİLİZCE-I DERSİ (DERS KODU: ACL121)

Yabanci Dil- İngilizce-I dersi dönem sonu değerlendirme anketine 8 öğrenci katılmıştır. Anket sonucuna göre öğrencilerin dersten memnun oldukları tespit edilmiştir. Ders başarısı ve öğrenci memnuniyeti göz önünde bulundurulduğunda, derse dair herhangi bir öneri bulunmamaktadır. Gelecek dönemlerde de benzer şekilde ders uygulamasının sürdürülebileceği anlaşılmıştır.

ANATOMİ DERSİ (DERS KODU: 2009104)

Anatomi dersi dönem sonu değerlendirme anketine 8 öğrenci katılmıştır. Anket sonucuna göre öğrencilerin dersten memnun oldukları tespit edilmiştir. Ders başarısı ve öğrenci memnuniyeti göz önünde bulundurulduğunda, derse dair herhangi bir öneri bulunmamaktadır. Gelecek dönemlerde de benzer şekilde ders uygulamasının sürdürülebileceği anlaşılmıştır.

ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-I DERSİ (DERS KODU: 2009101)

Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi-I dersi dönem sonu değerlendirme anketine 8 öğrenci katılmıştır. Anket sonucuna göre öğrencilerin dersten memnun oldukları tespit edilmiştir. Ders başarısı ve öğrenci memnuniyeti göz önünde bulundurulduğunda, derse dair herhangi bir öneri bulunmamaktadır. Gelecek dönemlerde de benzer şekilde ders uygulamasının sürdürülebileceği anlaşılmıştır.

 
BİYOKİMYA
DERSİ (DERS KODU: 2009107)

Biyokimya dersi dönem sonu değerlendirme anketine 8 öğrenci katılmıştır. Anket sonucuna göre öğrencilerin dersten memnun oldukları tespit edilmiştir. Ders başarısı ve öğrenci memnuniyeti göz önünde bulundurulduğunda, derse dair herhangi bir öneri bulunmamaktadır. Gelecek dönemlerde de benzer şekilde ders uygulamasının sürdürülebileceği anlaşılmıştır.

 ACİL YARDIM VE AFET YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 2. SINIF BAHAR DÖNEMİ DERS DEĞERLENDİRME ANKET RAPORU

 YÖNETİM ORGANİZASYONU DERSİ (DERS KODU: 2009302)

Yönetim Organizasyonu dersi dönem sonu değerlendirme anketine 13 öğrenci katılmıştır. Anket sonucuna göre öğrencilerin dersten memnun oldukları tespit edilmiştir. Ders başarısı ve öğrenci memnuniyeti göz önünde bulundurulduğunda, derse dair herhangi bir öneri bulunmamaktadır. Gelecek dönemlerde de benzer şekilde ders uygulamasının sürdürülebileceği anlaşılmıştır.

PSİKOLOJİ DERSİ (DERS KODU: 2009303)

Psikoloji dersi dönem sonu değerlendirme anketine 13 öğrenci katılmıştır. Anket sonucuna göre öğrencilerin dersten memnun oldukları tespit edilmiştir. Ders başarısı ve öğrenci memnuniyeti göz önünde bulundurulduğunda, derse dair herhangi bir öneri bulunmamaktadır. Gelecek dönemlerde de benzer şekilde ders uygulamasının sürdürülebileceği anlaşılmıştır.

FARMAKOLOJİ DERSİ (DERS KODU: 2009301)

Farmakoloji dersi dönem sonu değerlendirme anketine 13 öğrenci katılmıştır. Anket sonucuna göre öğrencilerin dersten memnun oldukları tespit edilmiştir. Ders başarısı ve öğrenci memnuniyeti göz önünde bulundurulduğunda, derse dair herhangi bir öneri bulunmamaktadır. Gelecek dönemlerde de benzer şekilde ders uygulamasının sürdürülebileceği anlaşılmıştır.

 ACİL HASTA BAKIMI-II DERSİ (DERS KODU: 2009305)

Acil Hasta Bakımı-II dersi dönem sonu değerlendirme anketine 13 öğrenci katılmıştır. Anket sonucuna göre öğrencilerin dersten memnun olmadıkları tespit edilmiştir. Ders başarısı, öğrenci memnuniyetizliği, derse dair herhangi bir önerinin olmaması ve katılımcı sayısının az olması göz önünde bulundurulduğunda gelecek dönemlerde bu dersin benzer şekilde sürdürülebilmesi hakkında görüşmelerin yapılması gerektiği anlaşılmıştır. Konu dekanlığa iletilmiştir. Çözüm süreci için gerekli çalışmalar yapılmaktadır.

BEDEN EĞİTİMİ VE VÜCUT GELİŞTİRME-I DERSİ (DERS KODU: 2009307)

Beden Eğitimi ve Vücut Geliştirme-I dersi dönem sonu değerlendirme anketine 13 öğrenci katılmıştır. Anket sonucuna göre öğrencilerin dersten memnun oldukları tespit edilmiştir. Ders başarısı ve öğrenci memnuniyeti göz önünde bulundurulduğunda, derse dair herhangi bir öneri bulunmamaktadır. Gelecek dönemlerde de benzer şekilde ders uygulamasının sürdürülebileceği anlaşılmıştır.

 ACİL VE AFET DURUM YÖNETIMİ-I DERSİ (DERS KODU:)

Acil ve Afet Durum Yönetimi-I dersi dönem sonu değerlendirme anketine 13 öğrenci katılmıştır. Anket sonucuna göre öğrencilerin dersten memnun oldukları tespit edilmiştir. Ders başarısı ve öğrenci memnuniyeti göz önünde bulundurulduğunda, derse dair herhangi bir öneri bulunmamaktadır. Gelecek dönemlerde de benzer şekilde ders uygulamasının sürdürülebileceği anlaşılmıştır.

 ACİL YARDIM VE KURTARMA ÇALIŞMALARI-I DERSİ (DERS KODU: 2009306)

Acil Yardim ve Kurtarma Çalişmaları-I dersi dönem sonu değerlendirme anketine 13 öğrenci katılmıştır. Anket sonucuna göre öğrencilerin dersten memnun oldukları tespit edilmiştir. Ders başarısı ve öğrenci memnuniyeti göz önünde bulundurulduğunda, derse dair herhangi bir öneri bulunmamaktadır. Gelecek dönemlerde de benzer şekilde ders uygulamasının sürdürülebileceği anlaşılmıştır.

ACİL YARDIM ve AFET YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 3. SINIF BAHAR DÖNEMİ DERS DEĞERLENDİRME ANKET RAPORU

 İTFAİYECİLİK VE YANGIN GÜVENLİĞİNE GİRİŞ DERSİ (DERS KODU: 2009503)

İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliğine Giriş dersi dönem sonu değerlendirme anketine 8 öğrenci katılmıştır. Anket sonucuna göre öğrencilerin dersten memnun olmadıkları tespit edilmiştir. Ders başarısı, öğrenci memnuniyetizliği, derse dair herhangi bir önerinin olmaması ve katılımcı sayısının az olması göz önünde bulundurulduğunda gelecek dönemlerde bu dersin benzer şekilde sürdürülebilmesi hakkında görüşmelerin yapılması gerektiği anlaşılmıştır. Bu konu ile ilgili organize sanayi itfaiye daire başkanlığı ile bir protocol anlaşması yapılmış olup; öğrenciler stajlarını organize sanayi bölgesinde yapmaktadırlar.

MESLEK ETİĞİ DERSİ (DERS KODU: 2009508)

Meslek Etiği dersi dönem sonu değerlendirme anketine 8 öğrenci katılmıştır. Anket sonucuna göre öğrencilerin dersten memnun olmadıkları tespit edilmiştir. Ders başarısı, öğrenci memnuniyetizliği, derse dair herhangi bir önerinin olmaması ve katılımcı sayısının az olması göz önünde bulundurulduğunda gelecek dönemlerde bu dersin benzer şekilde sürdürülebilmesi hakkında görüşmelerin yapılması gerektiği anlaşılmıştır. Seçmeki bir ders olduğundan katılım az olmuştur. Etik için farklı fakültelere görevlendirme yazıları gönderilerek sorunun çözülmesi düşünülmektedir.

ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ DERSİ (DERS KODU: 2009502)

Araştırma Yöntemleri dersi dönem sonu değerlendirme anketine 8 öğrenci katılmıştır. Anket sonucuna göre öğrencilerin dersten memnun olmadıkları tespit edilmiştir. Ders başarısı, öğrenci memnuniyetizliği, derse dair herhangi bir önerinin olmaması ve katılımcı sayısının az olması göz önünde bulundurulduğunda gelecek dönemlerde bu dersin benzer şekilde sürdürülebilmesi hakkında görüşmelerin yapılması gerektiği anlaşılmıştır. Üniversite içinden  Farklı fakültelere görevlendirme yazıları gönderilerek sorunun çözülmesi düşünülmektedir.

BEDEN EĞİTİMİ VE VÜCUT GELİŞTİRME-III DERSİ (DERS KODU: 2009505)

Beden Eğitimi ve Vücut Geliştirme-III dersi dönem sonu değerlendirme anketine 8 öğrenci katılmıştır. Anket sonucuna göre öğrencilerin dersten memnun oldukları tespit edilmiştir. Ders başarısı ve öğrenci memnuniyeti göz önünde bulundurulduğunda, derse dair herhangi bir öneri bulunmamaktadır. Gelecek dönemlerde de benzer şekilde ders uygulamasının sürdürülebileceği anlaşılmıştır.

ACİL YARDIM VE KURTARMA ÇALIŞMALARI-III DERSİ (DERS KODU: 2009504)

Acil Yardim ve Kurtarma Çalışmaları-III dersi dönem sonu değerlendirme anketine 8 öğrenci katılmıştır. Anket sonucuna göre öğrencilerin dersten memnun oldukları tespit edilmiştir. Ders başarısı ve öğrenci memnuniyeti göz önünde bulundurulduğunda, derse dair herhangi bir öneri bulunmamaktadır. Gelecek dönemlerde de benzer şekilde ders uygulamasının sürdürülebileceği anlaşılmıştır.

EPİDEMIYOLOJİ DERSİ (DERS KODU: 2009501)

Epidemiyoloji dersi dönem sonu değerlendirme anketine 8 öğrenci katılmıştır. Anket sonucuna göre öğrencilerin dersten memnun oldukları tespit edilmiştir. Ders başarısı ve öğrenci memnuniyeti göz önünde bulundurulduğunda, derse dair herhangi bir öneri bulunmamaktadır. Gelecek dönemlerde de benzer şekilde ders uygulamasının sürdürülebileceği anlaşılmıştır.

TIBBİ TERMİNOLOJİ DERSİ (DERS KODU: 2009510)

Tibbi Terminoloji dersi dönem sonu değerlendirme anketine 8 öğrenci katılmıştır. Anket sonucuna göre öğrencilerin dersten memnun oldukları tespit edilmiştir. Ders başarısı ve öğrenci memnuniyeti göz önünde bulundurulduğunda, derse dair herhangi bir öneri bulunmamaktadır. Gelecek dönemlerde de benzer şekilde ders uygulamasının sürdürülebileceği anlaşılmıştır.

ACİL YARDIM ve AFET YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 4. SINIF BAHAR DÖNEMİ DERS DEĞERLENDİRME ANKET RAPORU

 SİVİL SAVUNMA DERSİ (DERS KODU: 2009702)

Sivil Savunma dersi dönem sonu değerlendirme anketine 4 öğrenci katılmıştır. Anket sonucuna göre öğrencilerin dersten memnun oldukları tespit edilmiştir. Ders başarısı ve öğrenci memnuniyeti göz önünde bulundurulduğunda, derse dair herhangi bir öneri bulunmamaktadır. Gelecek dönemlerde de benzer şekilde ders uygulamasının sürdürülebileceği anlaşılmıştır.

 ACİL YARDIM VE KURTARMA ÇALIŞMALARI-V DERSİ (DERS KODU: 2009705)

Acil Yardım ve Kurtarma Çalışmaları-V dersi dönem sonu değerlendirme anketine 4 öğrenci katılmıştır. Anket sonucuna göre öğrencilerin dersten memnun oldukları tespit edilmiştir. Ders başarısı ve öğrenci memnuniyeti göz önünde bulundurulduğunda, derse dair herhangi bir öneri bulunmamaktadır. Gelecek dönemlerde de benzer şekilde ders uygulamasının sürdürülebileceği anlaşılmıştır.

HARİTA OKUMA VE GPS DERSİ (DERS KODU: 2009710)

Harita Okuma ve GPS dersi dönem sonu değerlendirme anketine 4 öğrenci katılmıştır. Anket sonucuna göre öğrencilerin dersten memnun oldukları tespit edilmiştir. Ders başarısı ve öğrenci memnuniyeti göz önünde bulundurulduğunda, derse dair herhangi bir öneri bulunmamaktadır. Gelecek dönemlerde de benzer şekilde ders uygulamasının sürdürülebileceği anlaşılmıştır.

ARAZİ ÇALIŞMASI DERSİ (DERS KODU: 2009712)

Arazi Çalışması dersi dönem sonu değerlendirme anketine 4 öğrenci katılmıştır. Anket sonucuna göre öğrencilerin dersten memnun oldukları tespit edilmiştir. Ders başarısı ve öğrenci memnuniyeti göz önünde bulundurulduğunda, derse dair herhangi bir öneri bulunmamaktadır. Gelecek dönemlerde de benzer şekilde ders uygulamasının sürdürülebileceği anlaşılmıştır.

AFETLERDE HABERLEŞME DERSİ (DERS KODU: 2009703)

Afetlerde Haberleşme dersi dönem sonu değerlendirme anketine 4 öğrenci katılmıştır. Anket sonucuna göre öğrencilerin dersten memnun oldukları tespit edilmiştir. Ders başarısı ve öğrenci memnuniyeti göz önünde bulundurulduğunda, derse dair herhangi bir öneri bulunmamaktadır. Gelecek dönemlerde de benzer şekilde ders uygulamasının sürdürülebileceği anlaşılmıştır.

AFETLERDE LOJİSTİK YÖNETİMİ DERSİ (DERS KODU: 2009701)

Afetlerde Lojistik Yönetimi dersi dönem sonu değerlendirme anketine 4 öğrenci katılmıştır. Anket sonucuna göre öğrencilerin dersten memnun oldukları tespit edilmiştir. Ders başarısı ve öğrenci memnuniyeti göz önünde bulundurulduğunda, derse dair herhangi bir öneri bulunmamaktadır. Gelecek dönemlerde de benzer şekilde ders uygulamasının sürdürülebileceği anlaşılmıştır.

PROJE HAZIRLAMA-I DERSİ (DERS KODU: 2009704)

Proje Hazırlama-I dersi dönem sonu değerlendirme anketine 4 öğrenci katılmıştır. Anket sonucuna göre öğrencilerin dersten memnun oldukları tespit edilmiştir. Ders başarısı ve öğrenci memnuniyeti göz önünde bulundurulduğunda, derse dair herhangi bir öneri bulunmamaktadır. Gelecek dönemlerde de benzer şekilde ders uygulamasının sürdürülebileceği anlaşılmıştır.

Sonuç olarak; Ölçülmeyen durumun gidişatı hakkında bilgi sahibi olunmayacağından kaliteli çıktılar için ölçümün ne derece önemli olduğu vurgulanmıştır. Ölçmediğimiz durum hakkında bilgi sahibi olamadığımız gibi bilgi sahibi olmadığımız olguyu yönetemeyiz. Teşekkürler.

Ar.Gör.Sinem ŞİMŞEK

Ar.Gör. Elif TUNÇ

Doç.Dr.Mehmet YORULMAZ


65200
Öğrenci
383528
Mezun
3117
Akademik Personel
4304
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu