Amaç 1: Gıda Teknolojisi alanında yetkin, bilgili, gelişime açık, girişimci ve rekabetçi mezunlar vermek |
Hedef 1.1. Öğrencilerimize mevcut laboratuvarlardan daha fazla yararlanma imkanı sağlamak |
Hedef 1.2. Mevcut müfredat ve programları, ihtiyaç duyulan yetkinlikleri kapsayacak şekilde düzenlemek |
Hedef 1.3. Öğrencilerin akademik ve bireysel gelişimini desteklemek |
Hedef 1.4. Örgün öğretimi uzaktan öğretim ile desteklemek |
Amaç 2. Bölge ve ülke ekonomisine ile evrensel bilime katkı sağlayacak araştırma ve girişimcilik faaliyetlerini en yüksek düzeye çıkarmak |
Hedef 2.1. Etki faktörü yüksek uluslararası dergilerde bölüm adresli yayın sayısını artırmak |
Hedef 2.2. Akademik personel başına düşen yayın ve atıf sayısını artırmak |
Hedef 2.3. Akademik performans ve başarıların duyurulması ile bilgi üretimini teşvik etmek |
Hedef 2.4. Kurum içi ve/veya kurum dışı fonlarca desteklenen araştırma projesi sayısını artırmak |
Hedef 2.5. Bölge problemlerine ve günümüz ihtiyaçlarına cevap verebilecek Ar-Ge proje sayısını artırmak |
Amaç 3. Toplumun farklı kesimleriyle işbirliği içinde toplumsal sorunlara çözüm üretmek |
Hedef 3.1. Kamu ve özel sektör kuruluşlarıyla işbirliğini geliştirerek ülke kalkınmasına hizmet etmek ve Konya ile çevresinin ekonomik gelişimini desteklemek |
Hedef 3.2. Farklı iletişim kanalları kullanılarak akademik bilgiyi topluma yaymak |
Hedef 3.3. Sosyal sorumluluk projeleri ve kültürel/sanatsal/sportif etkinliklerle sosyal yaşama katkıda bulunmak |
Amaç 4. Kurumsallaşmayı güçlendirmek |
Hedef 4.1. Akademik ve idari personelin memnuniyetine odaklanmak |
Hedef 4.2. Personel memnuniyet düzeyinin belirli periyotlarla ölçülmesi ve artırılmasına yönelik çalışmalarda bulunmak |
Hedef 4.3. Mezun takip sistemi vasıtasıyla mezunlarla olan ilişkileri güçlendirmek |
Hedef 4.4. : Öğrenci memnuniyetini artıracak, eğitim-öğretim, sosyal, kültürel ve bireysel gelişim süreçlerini destekleyecek hizmet faaliyetlerini artırmak |