HIZLI ERİŞİM
Akademik Başarılarımız
Doç. Dr. Fatih VAROL

Üniversitemiz Rekreasyon Yönetimi Bölümü bünyesinde görev yapmakta olan değerli öğretim üyemiz Doç. Dr. Fatih VAROL'u, "Use of advanced measurement and reality technologies in cultural heritage sites from the perspective of technology and tourism" başlıklı makalesiyle 2023-2024 akademik yılı içerisinde SSCI, SCI, SCI-Expanded ve AHCI indekslerine dahil dergilerde yayımlanarak uluslararası arenada üniversitemizin tanıtılmasına katkı sağladığı için tebrik eder, şükranlarımızı sunarız. Bilimsel araştırmalarınız ve akademik çalışmalarınızda gösterdiğiniz üstün başarıların devamını dileriz.

Araştırmaya ulaşmak için tıklayınız.

Doç. Dr. Fatih VAROL

Fakültemiz Dekan Yardımcısı ve Rekreasyon Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih Varol’un “Doğal Kültürel Miras Alanlarının Sürdürülebilirliğinde İklim Değişikliği Etkilerinin Uydu Görüntüleri ve İnsansız Hava Aracı (İHA) Verileri ile Ortaya Konulması: Meke Gölü Örneği” başlıklı projesi Selçuk Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Koordinatörlüğü tarafından 2023 yılı “Sürdürülebilirlik” ve “Bağımlılıkla Mücadele” güdümlü proje çağrısı kapsamında kabul edilmiştir. Sınırlı sayıda projenin kabul edildiği bu süreçte üniversitemiz tarafından destek almaya hak kazanan hocamızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Prof. Dr. Mete SEZGİN

Fakültemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Mete SEZGİN, 6-10 Şubat 2021 tarihli https://scholar.google.com/ verileri ile "Türkiye'de en çok atıf alan ve H index’i en yüksek 6.000 akademisyen" arasında yer almıştır. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Listeye ulaşmak için Tıklayınız

Prof. Dr. Mete SEZGİN

Prof. Dr. Mete Sezgin'in editörlüğünü ve bölüm yazarlığı yaptığı, Prof. Dr. Onur Köksal (Dekan)'ın da bölüm yazarı olarak yer aldığı kitap yayınlanmıştır.  Değerli akademisyen kadrosu ile hazırlanan "Turizm Sektöründe Markalaşma: Analizler, Sorunlar, Çözümler" adlı kitap, okurları ile buluşmuştur. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Dr. Öğr. Üyesi Gülçin ALGAN ÖZKÖK

Doç. Dr. Ercan KARAÇAR, Dr. Öğr. Üyesi Emrah ÖRGÜN ve Dr. Öğr. Üyesi Şaban KARGİGLİOĞLU tarafından editörlüğünün yapıldığı, Dr. Öğr. Üyesi Gülçin ALGAN ÖZKÖK ve Ömer Faruk USMAN'ın bölüm yazarı olarak katkı sağladığı “HER YÖNÜYLE GASTRONOMİ ARAŞTIRMALARI” adlı eser, yayımlanmıştır.

Doç. Dr. Mehmet Sağır

Fakülte Öğretim Elemanlarından Turizm Rehberliği Bölüm Doçenti Mehmet Sağır hocamızın editörlüğünü yaptığı ve Turizm Rehberliği Bölümü hocalarımızdan Öğr. Gör. Dr. Münevver Çiçekdağı ve Turizm İşletmeciliği Doktora öğrencimiz Aslı Uğur Aydın Taştekin'inde bölüm yazarı olarak katkı sağladığı "Örgütsel Strateji ve Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi: Sektörel Uygulamalar" adlı bilimsel kitap yayınlanmıştır. Hocalarımız ve öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Kitap hakkında ayrıntılı bilgi için Tıklayınız

Prof. Dr. Onur Köksal
Dekanımız Prof. Dr. Onur KÖKSAL'ın uzun bir hazırlık sürecinden sonra ortaya koyduğu kitabın 5. Baskısı gerçekleştirilmiştir. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Dr. Öğr. Üyesi F. Kübra AYLAN

Fakültemiz Rekreasyon Yönetimi Bölümü Öğretim Elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi F. Kübra AYLAN'ın ortaya koyduğu "Elektronik Boş Zaman Kapsamında Dijital Rekreasyon" isimli kitap yayınlanmıştır. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Dr. Öğr. Üyesi Muhammet ERBAY

Dr. Öğr. Üyesi Muhammet ERBAY'ın uzun süren araştırmalardan sonra ortaya koyduğu "The Downfall of Mass Media: Public Relations and the Rise of Social Media" ve "Effective Public Relation Strategies for Food Companies" adlı kitaplar yayınlanmıştır. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

 

Prof. Dr. Onur Köksal

Dekanımız Prof. Dr. Onur KÖKSAL'ın uzun süren araştırmalardan sonra ortaya koyduğu "A Critical Overview of English Language Education Policy in Turkey" başlıklı makale yayınlanmıştır. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Ulaşmak için Tıklayınız

 


68093
Öğrenci
381005
Mezun
3130
Akademik Personel
4317
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu