S.Ü. Engelli Öğrenci Bilgi Sistemi oluşturuldu ,yeni sayfanıza baktınız mı ?

S.Ü. Engelli Öğrenci Bilgi Sistemi oluşturuldu  ,yeni sayfanıza baktınız mı ?

20.12.2022 - Engelli Öğrenci Birimi Koord.

Tüm işlemlerinizi aynı sistemden sağlayabilirsiniz .

3 modulden oluşan otomasyon ile özel gereksinimli öğrencilerimiz  ,akademik danışmanı ve koordinatörlük arasında gercekleşen tüm işlemler daha hızlı hale geldi .Çalışma politikamız ile misyonumuzu gerçekleştirmek üzere bir yenilik daha sizlerle .

• Öğrenci bilgileri üniversite Öğrenci Bilgi Sisteminden güncel olarak çekilmektedir.
  • Öğrenci panelinde engelli öğrenci özel gereksinimlerinin tespiti için oluşturulan bilgi formu  ve engel avı formlarını doldurarak işlem yapabilmektedir.
  • Bilgi ve engel avı formlarının listesini görebilir düzenleme, silme vb. işlemleri yapabilmektedir.
  • Engelli öğrenci akademik danışmanı ile ilgili bilgiyi görebilmekte ve mesaj ile ulaşabilmektedir.
  • Koordinatörlük sorumlularına doğrudan sistem üzerinden mesaj atabilir ve koordinatörlükten gelen cevabı görebilir.
  • Hızlı erişim bölümünde olan Koordinatörlük sayfasına ulaşabilir.
  • Koordinatörlüğe gönderdiği tüm mesajların listesini görebilir.
  • Öğrencilerimizi ilgilendiren tüm duyuruları kisisel sayfasından görebilir .
  • Akademik danışmanlarımız özel gereksinimli öğrencisinin sınıf içi ve sınav için uyarlama ihtiyaçlarını güncel olarak görebilir .
  • PUKO Döngüsü sağlanmıştır.

Lütfen  Öğrenci Bilgi Formlarınızı güncelleyiniz .