Şehir Atölyesi Çalıştayları Kapsamında '' Deneyimsel Haritalama Atölyesi '' gerçekleştirildi .

20.05.2022 - Engelli Öğrenci Birimi Koord.

Büyükşehir Belediyesi, şehrin tarihi dokusuna katkı sağlayacak projelerin üretileceği Şehir Atölyesi’ni hayata geçirdi.
 Kadim şehir Konya’yı gelecek nesillere daha güzel şekilde bırakmak için Şehir Atölyesi’nde şehrin çehresini değiştirecek, tarihi dokuya katkı yapacak projeleri üretilmeye başladı .  Atölyede, mimar, şehir plancısı, inşaat mühendisi, iç mimar ve çevre tasarımı olmak üzere 4 farklı meslek grubundan 21 yeni mezun arkadaşımız yer alıyor.  Ayrıca, eğitim sürecini üniversitelerimizde devam ettiren, geleceğimizi emanet bırakacağımız gençlerimizin şehir ile daha canlı bağ kurarak akademik kazanımlarını uygulama sahalarına taşıyacak imkanları sağlamak amacıyla çalıştaylar devam etmektedir .