HIZLI ERİŞİM
Politikalar

Kalite Politikası

Kurumumuz TS-EN-ISO 9001:2015 Kalite Yönetim sistemi ve üniversitemiz yönetim anlayışı doğrultusunda, iç ve dış paydaşların katkıları ve nitelikli personeli ile sürekli geliştirilen eğitim öğretim hizmeti sunmayı kalite politikası olarak benimsemiştir.

Eğitim ve Öğretim Politikası

Yüksekokulumuz 6 bölüm (Dış Ticaret, Bankacılık ve Sigortacılık, Muhasebe ve Vergi, Yönetim Organizasyon, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri ve Seyahat Turizm ve Eğlence hizmetleri),  10 program (Dış Ticaret, Muhaseb ve Vergi Uygulamaları, Bankacılık ve Sigortacılık, Maliye, Rehberlik, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Aşçılık, İşletme, Yerel Yönetimler, Lojistik) ile eğitim öğretime devam etmektedir.

Meslek Yüksekokulumuz, çağın gerektirdiği yeniliklere ayak uydurarak ulusal ve uluslararası alanda tanınma ve saygınlık kazanmayı hedeflemekte, eğitim araçları ve laboratuvar donanımlarını teknolojik yeniliklerle sürekli güncellemeyi ve geliştirmeyi amaçlamaktadır. Bu bağlamda, öğrencilerini toplumun değişen ihtiyaçları doğrultusunda en iyi şekilde hazırlamak için eğitim ve öğretim stratejilerini sürekli olarak yenilemektedir.

Yüksekokulumuz bünyesinde 1 adet eğtiim mutfağı, 2 adet Bilgisayar laboratuvarı bulunmaktadır. 

Uluslararasılaşma Politikası

10 farklı program barındıran Meslek Yüksekokulumuz, uluslararası alanda tanınma ve öğrenciler tarafından tercih edilme hedefiyle önemli politikalar benimsemiştir. Dünyanın dört bir yanından öğrencilerle kültürel, sosyal ve akademik anlamda zengin bir etkileşim içinde olmayı amaçlar. Bu kapsamda, öğrenci ve akademisyen hareketliliğini teşvik ederek, küresel öğrenme ve paylaşıma olanak tanımak ve bu yöndeki faaliyetleri genişletmek temel önceliklerimizdendir.

 Toplumsal Katkı Politikası

Meslek Yüksekokulumuz, önlisans programları aracılığıyla ülke ve dünya ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde eğitim ve öğretim sağlayarak, mezunlarının toplumun çeşitli alanlarında ortaya çıkan ihtiyaçlara etkili çözümler sunabilmesini hedefler. Güçlü ve kaliteli akademik kadrosu ile öğrenci potansiyelini birleştirerek toplumun farklı sorunlarına yenilikçi yaklaşımlar geliştirmek, Meslek Yüksekokulumuzun Toplumsal Katkı Politikasının temel taşını oluşturmaktadır.

Araştırma Politikası

Meslek Yüksekokulu olarak, hem ülkemizin ihtiyaçlarına yönelik hem de kişisel ilgi alanlarına bağlı olarak şekillenen araştırma öncelikleri doğrultusunda, akademik birikime uygun ve multidisipliner çalışmaları ön plana çıkaran bir araştırma politikası geliştirmektedir.


61599
Öğrenci
387008
Mezun
3115
Akademik Personel
4391
İdari Personel
24
Fakülte
7
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu