HIZLI ERİŞİM
2023-2024 MEZUNİYET TÖRENİ

 Meslek Yüksekokulumuzda  Finans, Bankacılık  Sigortacılık  ve  Maliye Bölümü  öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.

Yunak Meslek Yüksek Okulu Müdürü Kadir Öztaş, okulda düzenlenen törende ,öğrencilerin azim ve kararlılıkla geldikleri bu noktada, gelecekte de aynı başarıyı göstereceklerine olan inancını dile getirdi.“Bugün burada sizlerin azmini ve emeğini kutlamak için toplandık. Her biriniz, zorlu süreçleri başarıyla tamamladınız ve artık mezun oluyorsunuz. Gelecekte de aynı kararlılıkla ilerlemenizi diliyorum,” diyen Öztaş, öğrencilere başarılar diledi.

Törende, derslerinde üstün başarı gösteren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Dereceye giren öğrencilere ödüllerinin yanı sıra, onur ve yüksek onur belgeleri de verildi. Bu özel belgeleri almanın gururunu yaşayan öğrenciler, salonda duygusal anlar yaşattı.

Mezuniyet belgelerinin dağıtılmasının ardından öğrenciler, geleneksel olarak keplerini havaya fırlatarak mezuniyetlerini coşkuyla kutladı. Törende öğrencilerin aileleri de hazır bulunarak, çocuklarının bu anlamlı gününde onların sevincine ortak oldular. Aileler, çocuklarının başarılarını gözyaşları ve alkışlarla karşıladı.

7.mezuniyet töreni ile yaklaşık 350 öğrenci mezun olma heyecanı yaşarken, okulu birincilikle bitiren Kübra Yassıkaya  yaş kütüğüne plaket çaktı.

Yunak Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen bu mezuniyet töreni, öğrencilerin eğitim hayatlarını taçlandırarak, onları kariyerlerinde yeni bir sayfa açmaya hazırladı. Öğrencilerin geleceklerine umut dolu bir başlangıç yapmalarına olanak tanıyan bu tören, hem öğrenciler hem de aileleri için unutulmaz anılara sahne oldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


67392
Öğrenci
381481
Mezun
3118
Akademik Personel
4304
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu