HIZLI ERİŞİM
Sınav Programları

2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı BAHAR Dönemi VİZE Sınav Tarihleri

B11A Muahasebede Dönem sonu işlemleri dersi vize sınavı  05.04.2024 Cuma Saat 10:00 dan 04.04.2024 Perşembe saat:15.00 e alınmıştır.

M11A Genele Muhasebe II dersi aynı gün (04.04.2024) saat: 15.00 e alınmıştır. 

Programı Sınav Programı
Bilgisayar Programcılığı indirin
Elektronik Teknolojisi indirin
Muhasebe ve Vergi Uygulamaları indirin
Bankacılık ve Sigortacılık indirin
Lojistik indirin
Yerel Yönetimler indirin


SINAVLARDA UYULACAK KURALLAR

  1. Sınavlara cep telefonu getirilmeyecektir. Mecburi sebeplerden dolayı getirilmiş ise telefon kapatılarak sınav salonundaki kürsüye bırakılacaktır.
  2. Sınav esnasında yanında kapalı dahi olsa telefon bulunan veya telefonu çalan öğrenciler ile ilgili tutanak tutulacak ve soruşturma açılacaktır.
  3. Kürsüye bırakılan telefonlar ile ilgili sorumluluk tamamıyla öğrenciye aittir.
  4. Her sınavda Öğrenci kimliği kontrolü yapılacak Öğrenci Kimliği olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.
  5. Sınava süresince öğrenci kimlik belgesi sırasının üzerinde bulundurulacaktır.
  6. Sınav süresince öğrencilerin kalem, silgi, cetvel vb. araç ve gereçleri ortak kullanmaları yasaktır. Her öğrenci kendi kalem ve silgisini yanında bulundurmaktan sorumludur.
  7. Sınavlarda hesap makinası kullanılıp kullanılmayacağına dersten sorumlu olan öğretim elemanı karar verir. Kullanılacak olması durumunda hesap makinasının alınması, verilmesi, değiştirilmesi kesinlikle yasaktır.
  8. Sınav başladıktan sonra ilk 15 dakika hiçbir öğrenci sınavdan çıkamaz.
  9. Sınavın ilk 10 dakikası içinde geç kalan öğrenciler sınava dersin öğretim elemanından izin alarak girebilir. İlk 10 dakikadan sonra gelen öğrenciler sınava alınmazlar.
  10. Sınav süresince öğrencilerin birbiri ile konuşması, kopya çekmesi veya kopya çekilmesine yardım etmesi yasaktır. Sınavda kopya çeken, kopya çekilmesine yardım eden veya sınav düzenini bozan öğrencinin durumu gözetmenler tarafından tutanak ile tespit edilir ve haklarında yasal işlem başlatılır.
  11. Sınava giren öğrenciler sınav gözetmenlerinin uyarılarına uymak zorundadır. Gözetmenler gerektiğinde oturma düzeni oluşturabilir ve yer değişiklikleri yapabilir.
  12. Sıra üzerinde veya yakınlarında ders ile ilgili olan yazıların silinip temizlenmesinden ve ders notlarının uzaklaştırılmasından öğrenci sorumludur.
  13. Sınavını bitiren öğrenci soru kağıdı ile varsa cevap kağıtlarını sınav görevlilerinin belirttiği yere bırakmak zorundadır.
  14. Sınavdan çıkan öğrencilerin sınava devam eden öğrencilerin dikkatini dağıtmaması için koridorda beklemeleri yasaktır.

68078
Öğrenci
381009
Mezun
3131
Akademik Personel
4314
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu