2021-2022 YILI MEZUNİYET TÖRENİ

Yüksekokulumuz bilimsel ve kültürel faaliyetler ile dopdolu bir akademik yılı da geride bırakarak 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet törenini gerçekleştirdi. Yunak Meslek Yüksek Okulu’nda yapılan törende konuşan Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Kadir Öztaş Hocamız, , eğitimin ömür boyu süren bir süreç olduğunu ve mesleklerinde en iyi olmak için kendilerini yetiştirmeye devam etmeleri gerektiğini, mezun olmak eğitimin bittiği anlamına gelmiyor.Yeni bir hayata adım atıyorsunuz.Bizler sizlerin hayata daha donanımlı atılmanız için elimizden gelen tüm gayreti gösterdik. Mezuniyet bir son değil bir başlangıçtır. Şimdi hayata atılma ,iş, eş ve yuva kurma dönemindesiniz. İnşallah bundan sonraki hayatınızda başarılı ve mutlu olursunuz.Yolunuz ve bahtınız açık olsun" ifadesini kullandı.Konuşmaların ardından mezun olan öğrencilere protokol üyeleri tarafından belgeleri verildi.Ardından okulu birincilikle bitiren bankacılık ve sigortacılık bölümü öğrencisi Mehmet Sayoğlu tarafından yaş kütüğüne plaket çakıldı, öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyet sevinci yaşadı.Törene, Ak Parti Yunak İlçe Başkanı Cihat Şekeroğlu , MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil , Yunak MYO Yaşatma Derneği Başkanı Fatih Yıldırımer , Yunak Myo Genel Sekreteri Bülent Keskin , Yüksekokulumuz Akademik ve idari personeli,Yunak KOMEK Kurs Müdürü Ekrem Varol ,Hayırsever İş Adamları Resul Güler , Kenan Bayır , Muhammet Uludağ ve diğer davetliler katıldı.

Yüksekokulumuz bilimsel ve kültürel faaliyetler ile dopdolu bir akademik yılı da geride bırakarak 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet törenini gerçekleştirdi. Yunak Meslek Yüksek Okulu’nda yapılan törende konuşan Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Kadir Öztaş Hocamız, , eğitimin ömür boyu süren bir süreç olduğunu ve mesleklerinde en iyi olmak için kendilerini yetiştirmeye devam etmeleri gerektiğini, mezun olmak eğitimin bittiği anlamına gelmiyor.Yeni bir hayata adım atıyorsunuz.Bizler sizlerin hayata daha donanımlı atılmanız için elimizden gelen tüm gayreti gösterdik. Mezuniyet bir son değil bir başlangıçtır. Şimdi hayata atılma ,iş, eş ve yuva kurma dönemindesiniz. İnşallah bundan sonraki hayatınızda başarılı ve mutlu olursunuz.Yolunuz ve bahtınız açık olsun" ifadesini kullandı.Konuşmaların ardından mezun olan öğrencilere protokol üyeleri tarafından belgeleri verildi.Ardından okulu birincilikle bitiren bankacılık ve sigortacılık bölümü öğrencisi Mehmet Sayoğlu tarafından yaş kütüğüne plaket çakıldı, öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyet sevinci yaşadı.Törene, Ak Parti Yunak İlçe Başkanı Cihat Şekeroğlu , MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil , Yunak MYO Yaşatma Derneği Başkanı Fatih Yıldırımer , Yunak Myo Genel Sekreteri Bülent Keskin , Yüksekokulumuz Akademik ve idari personeli,Yunak KOMEK Kurs Müdürü Ekrem Varol ,Hayırsever İş Adamları Resul Güler , Kenan Bayır , Muhammet Uludağ ve diğer davetliler katıldı.