Anket
Bordro Sistemi
Erasmus
İp Adresi Öğrenme
Mevzuat
Mezun
Ödeme
Pers. Bilgi Sistemi
Sürdürülebilirlik
Telefon Rehberi
Uzaktan Öğrenme
Üniversitemiz Konukevleri
HIZLI ERİŞİM
HIZLI ERİŞİM
GIDA MÜHENDİSLİĞİ
Toggle navigation
Selçuk Üniversitesi Ana Sayfası
Kapat
Selçuk Üniversitesi Ana Sayfası
Ana Sayfa
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Akreditasyon
Akademik Danışmanlık
Akreditasyon Kuruluşu Hakkında Bilgi
Akreditasyon Nedir ?
Bölüm Akreditasyon Komisyonları
İç ve Dış Paydaşlarımız
Program Akreditasyon Kontrol Listesi
Program Çıktıları
Program Öğretim Amaçları
AR-GE
Bölümümüzde Yürütülmekte Olan Projeler
Gıda Üniteleri
Laboratuvarlarımız
Tamamlanan Projelerimiz
Tescil ve Patentlerimiz
Bağlantılar
Amerika Birleşik Devletleri Tarım Bakanlığı (USDA)
Avrupa Gıda Güvenliği Otoritesi (EFSA)
Dünya Sağlık Örgütü (WHO)
Gıda ve Tarım Örgütü (FAO)
T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı
T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı
Türk Standartları Enstitüsü (TSE) (TSE)
Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK)
Bilimsel Toplantılar
Bölümümüz Tarafından Düzenlenen Kongreler
Bölümümüz Tarafından Düzenlenen Sempozyumlar
Bölüm Tanıtımı
Bölüm Faaliyetleri
Emekli Öğretim Üyelerimiz
Bursiyerler
BAP Bursiyerlerimiz
YÖK 100/2000 Doktora Bursiyerlerimiz
Hizmetler
Bölümümüzde Yapılan Analizler
Koordinatörlükler
AKTS Koordinatörlüğü
Bologna Koordinatörlüğü
Erasmus Koordinatörlüğü
Farabi Koordinatörlüğü
Mevlana Koordinatörlüğü
Web Sayfası Koordinatörlüğü
Yan Dal Koordinatörlüğü
Lisans
Proses Uygulamaları Dersi Kapsamında Gerçekleştirilen Teknik Geziler
Zorunlu Yaz Stajı
Yönetim
Ana Sayfa
Personel
Akademik Personel
Yönetim
Bölüm Tanıtımı
Bölüm Faaliyetleri
Emekli Öğretim Üyelerimiz
Bursiyerler
YÖK 100/2000 Doktora Bursiyerlerimiz
BAP Bursiyerlerimiz
Koordinatörlükler
AKTS Koordinatörlüğü
Bologna Koordinatörlüğü
Erasmus Koordinatörlüğü
Farabi Koordinatörlüğü
Mevlana Koordinatörlüğü
Web Sayfası Koordinatörlüğü
Yan Dal Koordinatörlüğü
Akreditasyon
Akreditasyon Nedir ?
Akreditasyon Kuruluşu Hakkında Bilgi
Program Akreditasyon Kontrol Listesi
Bölüm Akreditasyon Komisyonları
İç ve Dış Paydaşlarımız
Program Öğretim Amaçları
Program Çıktıları
Akademik Danışmanlık
Lisans
Zorunlu Yaz Stajı
Proses Uygulamaları Dersi Kapsamında Gerçekleştirilen Teknik Geziler
AR-GE
Laboratuvarlarımız
Gıda Üniteleri
Tescil ve Patentlerimiz
Bölümümüzde Yürütülmekte Olan Projeler
Tamamlanan Projelerimiz
Hizmetler
Bölümümüzde Yapılan Analizler
Bağlantılar
T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı
T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı
Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK)
Türk Standartları Enstitüsü (TSE) (TSE)
Amerika Birleşik Devletleri Tarım Bakanlığı (USDA)
Gıda ve Tarım Örgütü (FAO)
Dünya Sağlık Örgütü (WHO)
Avrupa Gıda Güvenliği Otoritesi (EFSA)
Bilimsel Toplantılar
Bölümümüz Tarafından Düzenlenen Kongreler
Bölümümüz Tarafından Düzenlenen Sempozyumlar
Slider
meatpro
24.08.2022 -
Gıda Mühendisliği
68688
Öğrenci
390398
Mezun
3154
Akademik Personel
4354
İdari Personel
24
Fakülte
7
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu
Arama