![]() |
![]() |
![]() |
|
Eda ALAGÖZ |
Said Reza HOSSEINI |
Büşra Nur GÜNDOĞAN |
|
Et Bilimi ve Teknolojisi |
Meyve ve Sebze Teknolojisi |
Et Bilimi ve Teknolojisi |
|
Doktora |
Doktora |
Doktora |
|
Enkapsüle Edilmiş Yenilebilir Bazı Koyun Sakatat Protein Hidrolizatlarının Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi |
Enkapsüle Edilen Siyah Havuç Suyu Antosiyaninleri ile Renklendirilen Kaysı Çekirdeği Cipsi Üretim Olanaklarının Araştırılması |
Farklı Tür Kümes Hayvanı Yumurtalarının Akından Elde Edilen Protein Hidrolizatlarının ADE İnhibitör Aktivitesi, Antioksidan ve Bazı Fonksiyonel Özelliklerinin Belirlenmesi |
|
edaalagoz94@gmail.com |
saidreza.h@gmail.com |
busra.gundogan@lisansustu. |
|
Fatma Zehra DURSUN |
Meyve ve Sebze Teknolojisi |
Yüksek Lisans |
Mikroenkapsüle Kırmızı Pancar Betalainlerinin Kefirlerde Renklendirici Olarak Kullanımı |
f.zehradursunn@gmail.com |