HIZLI ERİŞİM
Akademisyen Uzmanlık Alanı Veritabanı

GIDA MÜHENDİSLİĞİ

SN

ÖĞRETİM ELEMANI

ÇALIŞMA ALANLARI

1

Doç. Dr. Abdullah KURT

Temel İşlemler, Gıda Ambalajlama, Gıda Hidrokolloidleri, Emülsiyon ve Jel Sistemleri

2

Dr.Öğr.Üyesi Mustafa Şamil ARGUN

Tahıl Bilimi ve Teknolojisi, Gıda Katkı Maddeleri, Süperkritik Sıvı Ekstraksiyonu ve Fraksiyonasyonu

3

Arş.Gör. Ayşe Nur BULUT

Gıda Biyoteknolojisi, Meyve ve Sebze Teknolojisi

 

 

MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ

SN

ÖĞRETİM ELEMANI

ÇALIŞMA ALANLARI

1

Prof.Dr. Süleyman NEŞELİ

Parametrik optimizasyon, Mekanik titreşimler, Süreç sönümleme, Talaşlı imalat ve takım tezgahları

2

Dr.Öğr.Üyesi Mahmut PAKSOY

Mekanik titreşimler, Yarı aktif kontrol, Aktif kontrol, Taşıt titreşimleri, Modelleme ve simülasyon

3

Arş.Gör. Betül SÖZEN

Malzeme Bilimi, Optimizasyon, Eklemeli İmalat, Kompozit Malzemeler

 

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

SN

ÖĞRETİM ELEMANI

ÇALIŞMA ALANLARI

1

Arş.Gör. İrem Nur YOLDAŞ

Yapay Zeka, Doğal Dil İşleme, Görüntü İşleme

 


68156
Öğrenci
380958
Mezun
3133
Akademik Personel
4332
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu