HIZLI ERİŞİM
Çözüm Destek

Çözüm Destek

 Öğrenci işleri:

-Yüz yüze veya Uzaktan Eğitim süreçlerinde Ders içerikleri belgesini Web Sayfamızın Öğrenci İşleri Menüsü altında Ders İçerikleri menüsüne bağlı linkten alabilirsiniz.

 (Üniversitemizin 10.08.2020 tarih ve 25669789-105.03/e.13508 sayılı yazısında belirttiği üzere, ilgili web sayfasından indirilen ders içeriklerinin geçerli olacağı tüm üniversite rektörlüklerine bildirilmiştir. Başvuru yapacağınız kuruma lütfen bu bilgiyi iletiniz.)

-Yüz yüze veya Uzaktan Eğitim süreçlerinde Öğrenci belgesini E-Devlet üzerinden alabilirsiniz.

-Öğrenci işlerine vereceğiniz dilekçeleri, Web Sayfamızın Öğrenci İşleri Menüsü altında Form Dilekçe menüsüne bağlı linkten alabilirsiniz. İndirip doldurabilirsiniz.

-Yüz yüze eğitimde dilekçeler doldurulup ıslak imzalı olarak okulumuzun giriş katında bulunan Öğrenci İşleri Bürosuna teslim edilecektir.  

-Öğrenci işleri Resmi evrak yazışma ve başvuru iletişim Bilgileri

Öğrenci İşleri Bürosu: Yüksekokulumuz Giriş katı

Öğrenci İşleri: (332) 8340306 / 119

Okul Faks:(332) 8340305

E-Mail: kadinhanimyo@selcuk.edu.tr         

-Akademik Takvimde ki ilgili süreçleri takip ediniz planlamalarınızı yapınız. Akademik Takvime üniversite ana sayfasında kayan resimlerin alt menüsünden ulaşabilirsiniz.

-Yüz yüze eğitim sürecinde öğrenci işleri ve bölümlerin okulumuz içindeki duyuru panolarını takip ediniz.

-Üniversitemizin ve Okulumuz web sayfasından duyuruları takip ediniz.

-Bölümlerinize (programlarınıza) özel duyuru veya bilgilere okulumuzun web sitesi üzerinde bulunan Bölümler menüsünden ulaşabilirsiniz.

-Ders kaydını, ders isimlerini, ders kodlarını, ders notları öğrenci bilgi sistemi (OBİS) üzerinden takip edebilirsiniz ( https://obis.selcuk.edu.tr/  ).

-Öğrenci bilgi sistemi (OBİS) üzerinden danışman öğretim elemanınızı öğreniniz. Eğer üzerinizde Danışman öğretim elemanı görünmüyor ise öğrenci işleri ile iletişime geçiniz.

-Öğrenci bilgi sistemine ( https://obis.selcuk.edu.tr/  )  girişinizi öğrenci numaranız ve size tanımlanan ve verilen şifre ile giriş yapabilirsiniz. Uzaktan Eğitim sitemine de aynı şifre ile giriş yapacağınızı unutmayın. Şifrelerinizi kimseyle paylaşmayın ve lütfen unutmamak için not ediniz.

-Sınav duyurularını öğrenci işleri ve bölümlerin okulumuz içindeki duyuru panolarından ve Öğrenci bilgi sistemi ( https://obis.selcuk.edu.tr/  ) üzerinden takip ediniz.  Pano duyurusu ile Öğrenci Bilgi sistemi sınav gün saat uyumsuzluğu görürseniz, lütfen öğrenci işleri ile iletişime geçiniz.

-Üniversitemizin ana sayfasından öğrenci menüsü üzerinden, Uzaktan Eğitim Sistemi, Öğrenci Girişi, Öğrenci E-Posta girişine ulaşabilirsiniz.

-Okulumuzda sizin okuduğunuz Programın bağlı olduğu bir Bölüm vardır. Bölüm web sayfalarını okul web sayfamız üzerinden takip ediniz.

Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü-Harita ve Kadastro Programı

İnşaat Bölümü-Yapı Denetim Programı ve İnşaat Teknolojisi Programı

Elektronik ve Otomasyon Bölümü-Mekatronik Programı

Yönetim ve Organizasyon Bölümü- Yerel Yönetimler Programı -Lojistik Programı- İşletme Yönetimi Programı

Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü-Sivil Savunma ve İtfaiyecilik

Bilgisayar Teknolojileri Bölümü-Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği Programı

 

Uzaktan Eğitim (UZEM):

-Ortak Zorunlu Dersler; Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Türk Dili ve Yabancı Dil Dersleri uzaktan eğitim sistemi ile asenkron (çevrim dışı) olarak yapılmaktadır.

-Uzaktan Eğitim Birimi Ana Sayfası (Kullanım Kılavuz, Duyurular, Öğrenci girişi, Derslere giriş vb.)

UZEM ( https://www.selcuk.edu.tr/Birim/uzaktan_egitim_uyg_ve_ars_mrkz )


68119
Öğrenci
380990
Mezun
3133
Akademik Personel
4328
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu