HIZLI ERİŞİM
İlişik Kesme Mezuniyet

Öğrenci İlişik Kesme (İlişik Kesme -Ayrılış - Mezuniyet – Diploma )

 Selçuk Üniversitesi İlişik Kesme (Ayrılış, Mezuniyet, Kendi isteği ile Ayrılış) Otomasyon Sistemi

Mezuniyet veya kendi isteğiyle kaydını sildirmek isteyen öğrenciler ilişik kesme (mezuniyet, ayrılış) işlemlerini öğrenci otomasyon sistemi (OBİS) bilgileri ile “Selçuk Üniversitesi İlişik Kesme (Ayrılış Mezuniyet) Otomasyon Sistemine” giriş yaparak mezuniyet ve ilişik kesme işlemlerini başlatacaklar. Tıklayınız (http://ayrilis.selcuk.edu.tr/ )

 Diploma Teslimi:

 İlişik kesme işlemlerini internet üzerinden yapmayan öğrencilerin diploma işlemleri başlatılmayacaktır.

-Yukarıda belirtilen ilişik kesme işlemleri tamamlandıktan sonra diplomanızın hazırlanması sağlanacaktır. Diplomanızın onayları gerçekleşip Meslek Yüksekokulumuzda hazır olduğunda diplomanızı teslim alabilmeniz için öğrenci kimlik kartlarının öğrenci işlerine teslim edilmesi zorunludur.

-Diploma yalnızca hak sahiplerinin kendilerine ya da noter onaylı vekâletnamelerini ibraz eden vekillerine imza karşılığı teslim edilir.

-Vefat eden mezunun diploması, istekleri hâlinde ve belgelendirmek koşulu ile kanuni mirasçılarından ilk başvuruda bulunana verilir. Bu durum daha sonra başvuruda bulunan diğer kanuni mirasçılarına (istekleri halinde yazı ile) bildirilir.

İletişim: 0 (332) 834 03 06  Dahili: 119 Öğrenci İşleri Birimi


68093
Öğrenci
381005
Mezun
3130
Akademik Personel
4317
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu