HIZLI ERİŞİM
BAP Bursiyerlerimiz
 
 

Eda ALAGÖZ

Said Reza HOSSEINI

Büşra Nur GÜNDOĞAN

 

Et Bilimi ve Teknolojisi

Meyve ve Sebze Teknolojisi

Et Bilimi ve Teknolojisi

 

Doktora

Doktora

Doktora

 

Enkapsüle Edilmiş Yenilebilir Bazı Koyun Sakatat Protein Hidrolizatlarının Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi

Enkapsüle Edilen Siyah Havuç Suyu Antosiyaninleri ile Renklendirilen Kaysı Çekirdeği Cipsi Üretim Olanaklarının Araştırılması

Farklı Tür Kümes Hayvanı Yumurtalarının Akından Elde Edilen Protein Hidrolizatlarının ADE İnhibitör Aktivitesi, Antioksidan ve Bazı Fonksiyonel Özelliklerinin Belirlenmesi

 

edaalagoz94@gmail.com

saidreza.h@gmail.com

busra.gundogan@lisansustu.
selcuk.edu.tr

 

Fatma Zehra DURSUN

Meyve ve Sebze Teknolojisi

Yüksek Lisans

Mikroenkapsüle Kırmızı Pancar Betalainlerinin Kefirlerde Renklendirici Olarak Kullanımı

f.zehradursunn@gmail.com


66935
Öğrenci
392065
Mezun
3142
Akademik Personel
4275
İdari Personel
24
Fakülte
7
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu