Tudi AINIWAER |
Eda ALAGÖZ |
Et Bilimi ve Teknolojisi |
Et Bilimi ve Teknolojisi |
Doktora |
Doktora |
Farklı Yaşlardaki Koyunlardan (Akkaraman ve İvesi) Elde Edilen Yağ Çeşitlerinin Koyun Eti Kokusuyla İlişkisinin Belirlenmesi |
Enkapsüle Edilmiş Yenilebilir Bazı Koyun Sakatat Protein Hidrolizatlarının Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi |
enver706aksu@hotmail.com |
edaalagoz94@gmail.com |
Merve KANDİL |
Kevser KASIRGA |
Neşe MUTLU |
Yemeklik ve Uçucu Yağ Teknolojisi |
Et Bilimi ve Teknolojisi |
Süt Bilimi ve Teknolojisi |
Yüksek Lisans |
Yüksek Lisans |
Yüksek Lisans |
Un Kurabiyelerinin Biyoaktif Özellikleri, Fenolik Bileşenleri, Yağ Asitleri Bileşimi ve Mineral İçerikleri Üzerine Farklı Konsantrasyonlarda İlave Edilen Yerbademi (Cyperus esculentus L.) Ununun Etkisi |
Kara Dut ve Siyah Üzüm Posası Katkılı Sığır Burgerlerin Depolama Süresinde Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi |
Bazı Ticari Probiyotik Ürünlerin İçerisindeki Probiyotik Mikroorganizma Sayılarının Kültürel Yöntemlerle Belirlenmesi |
mervekandil@gmail.com |
kevserkasirga@gmail.com |
mutlunese5@gmail.com |