HIZLI ERİŞİM
BAP Bursiyerlerimiz

Tudi AINIWAER

Eda ALAGÖZ

Et Bilimi ve Teknolojisi

Et Bilimi ve Teknolojisi

Doktora

Doktora

 Farklı Yaşlardaki Koyunlardan (Akkaraman ve İvesi) Elde Edilen Yağ Çeşitlerinin Koyun Eti Kokusuyla İlişkisinin Belirlenmesi

Enkapsüle Edilmiş Yenilebilir Bazı Koyun Sakatat Protein Hidrolizatlarının Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi

enver706aksu@hotmail.com

edaalagoz94@gmail.com

 

Merve KANDİL

Kevser KASIRGA

Neşe MUTLU

Yemeklik ve Uçucu Yağ Teknolojisi

Et Bilimi ve Teknolojisi

Süt Bilimi ve Teknolojisi

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Un Kurabiyelerinin Biyoaktif Özellikleri, Fenolik Bileşenleri, Yağ Asitleri Bileşimi ve Mineral İçerikleri Üzerine Farklı Konsantrasyonlarda İlave Edilen Yerbademi (Cyperus esculentus L.) Ununun Etkisi

Kara Dut ve Siyah Üzüm Posası Katkılı Sığır Burgerlerin Depolama Süresinde Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi

Bazı Ticari Probiyotik Ürünlerin İçerisindeki Probiyotik Mikroorganizma Sayılarının Kültürel Yöntemlerle Belirlenmesi

mervekandil@gmail.com

kevserkasirga@gmail.com

mutlunese5@gmail.com


68106
Öğrenci
381002
Mezun
3131
Akademik Personel
4320
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu