HIZLI ERİŞİM
Arşiv Veritabanları

Erişim Linki

Arşiv

Tam Metin

İKTİSAT İŞLETME ve FİNANS; bilimsel, akademik, hakemli, ulusal ve uluslararası endekslerde yer alan bir dergidir. 1986'dan beri kesintisiz olarak aylık periyodlarla yayınlanan basılı dergide yurt içi ve dışından gönderilen, daha önce hiç bir yerde yayınlanmamış makaleler yayınlanmaktadır.

Erişim Linki

Abone

Tam Metin

Thieme yayınevine ait tıp alanında toplam 50 ve üzeri dergiye tam metin erişim imkanı sağlar.

Erişim Linki

Abone

Tam Metin

Her bir eKitap Springer Nature Editörleri tarafından tüm dünyada seçilmiş çalışma alanlarında, en yetkin araştırmacılar tarafından yayınlanan bilimsel kitaplardır. Diğer eKitaplardan farklı olarak okuyucu sınırlaması, sayfa sınırlaması, chapter sınırlaması yoktur.

Erişim Linki

Abone

Tam Metin

1841 yılında kurulan Royal Society of Chemistry analitik kimya, biyomoleküler kimya, biyometal, biyoteknoloji, katalizörler, kimyasal biyoloji, kristal mühendisliği, çevre bilimi, yeşil kimya, inorganik kimya, malzeme bilimi, medikal bilimleri, nano teknoloji, doğal ürünler, organik kimya, fotokimyasal bilimler, foto-biyolojik bilimler, fiziko-kimya, polimer bilimler, yumuşak malzemeler, ve sistemler biyolojisi gibi kimya biliminin tüm dallarını kapsayan dergiler ve kitaplar yayımlamaktadır.

Erişim Linki

Abone

Tam Metin

Oxford University Press (OUP) tarafından yayınlanan dergilerden oluşan veritabanı; sanat, beşeri bilimler, biyokimya, moleküler biyoloji, ekoloji, iletişim, bilgisayar, mühendislik, genetik, ekonomi, işletme, ziraat, sağlık, tarih, dil, edebiyat, hukuk, matematik, istatistik, tıp, diş hekimliği, müzik, felsefe, siyasetbilim, din, psikoloji ve sosyoloji konularındaki dergileri içermektedir.

Erişim Linki

Abone

Tam Metin

Karger veri tabanı özellikle tıp alanında yayınladıkları konuya özel akademik dergiler ile tıp dünyasında fark yaratan bulguları ve yenilikleri en doğru, anlaşılır biçimde sunar. Her sene 100'den fazla dergiyi yayımlayarak en güncel bilginin Tıp dünyasındaki araştırmacılara yönlendirilmesini sağlar.

Erişim Linki

Abone

Tam Metin

BioOne Complete, biyoloji, ekoloji ve çevre bilimi alanlarında yayınlanan 191 derginin online olarak bir araya getirmiş bir platformdur. Günümüzde hayatî önem taşıyan bir çok konu başlığı; iklim değişikliği, ekolojik ve bio-çeşitliliğin korunması ve doğal kaynakların yönetimi gibi içerikleri sayesinde öğrenciler, fakülteler ve araştırmacılar için paha biçilmez bir kaynaktır.

Erişim Linki

Abone

Tam Metin

BMJ Journals Koleksiyonu klinik uzmanlık alanları, halk sağlığı ve kanıta-dayalı tıp alanlarında önde gelen dergilerden meydana gelmektedir. Dergilerdeki makaleler dünyaca ünlü klinik uzmanlardan derlenmiştir. Tüm sahaları kapsamakta ve klinik uygulama ve araştırma alanında en son yenilikleri içermektedir.


68093
Öğrenci
381005
Mezun
3130
Akademik Personel
4317
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu