HIZLI ERİŞİM
Tez İsteme

 YÖK Tez Merkezi’nde bulunan tam metni indirilemeyen, farklı üniversitelerde yapılmış tezlerin Türkiye Belge Sağlama Sistemi (TÜBESS)   aracılığı ile YÖK’den sağlanması hizmetidir.

TÜBESS hizmetinden; SÜ akademik/ Yüksek Lisans, Doktora öğrencileri yararlanır.

 

İSTEKTE BULUNABİLECEĞİNİZ TEZ ÖRNEĞİ

İstekte bulunmadan önce, aradığınız tezin YÖK Tez Merkezi (https://tez.yok.gov.tr) üzerinden indirilip indirilmediğini kontrol ediniz; yalnızca İNDİRİLEMEYEN ve ilgili tez numarasının hemen yanında “Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.” ibaresi olan tezleri istekte bulunabilirsiniz.

Kullanıcılarımızın kütüphaneye gelerek veya internet üzerinden Tez istek formunu doldurmaları gerekmektedir. http://kutuphaneotomasyon.selcuk.edu.tr/yordambt/yordam.php  adresinden oturum açarak üye işlemleri altında bulunan KAÖ İstek formu doldurulur.

Üye Kodunuz; öğrenci iseniz öğrenci numaranız, Akademik personel  iseniz T.C Kimlik numaranız 

Şifreniz; Ödünç Verme Bölümünde belirlemiş olduğunuz karakterlerdir.

 

 

İSTEKTE  BULUNAMAYACAĞINIZ TEZ ÖRNEĞİ

a) YÖK Tez Veri Tabanında yazarı tarafından belirli bir tarihe kadar kısıtlanmış olan tezleri lütfen  İSTEKTE BULUNMAYINIZ.

 

 

 

 

 

TEZ İSTEK FORMU VE TESLİM ŞEKLİ

Kullanıcılarımızın kütüphaneye gelerek veya internet üzerinden Tez istek formunu doldurmaları gerekmektedir.  http://kutuphaneotomasyon.selcuk.edu.tr/yordambt/yordam.php  adresinden oturum açarak üye işlemleri altında bulunan KAÖ İstek formu doldurulur. (Üye Kodunuz; öğrenci iseniz öğrenci numaranız, Akademik personel  iseniz T.C Kimlik numaranız ; Şifreniz; Ödünç Verme Bölümünde belirlemiş olduğunuz karakterlerdir.)

 Araştırmacılarımız bir seferde en fazla 5 tez talebinde bulunabilir.

 TÜBESS sorumlusu tarafından TÜBESS sistemine  tez isteğiniz iletilir. İsteğiniz YÖK'den karşılandıktan sonra; tezi ne zaman ve nereden alacağınız bilgisi telefon ya da e-posta ile tarafınıza iletilir. Ayrıntılı bilgi almak için 0332 223 2426 (32426) numaralı telefonu arayabilir, ya da kutuphane@selcuk.edu.tr adreslerine e-posta gönderebilirsiniz. 

A.Volkan BOYLU  (Kütüphaneci)
Telefon: 223 2426
E-posta: kutuphane@selcuk.edu.tr


68093
Öğrenci
381005
Mezun
3130
Akademik Personel
4317
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu