HIZLI ERİŞİM
Online Randevu Bilgi

* Dünya Sağlık Örgütü tarafından “Pandemi” kapsamına alınan Yeni Tip Koronavirüs (COViD-19) salgınının yayılmasının önlenmesine yönelik tedbirler ve Sağlık Bakanlığının önerdiği tedbirler kapsamında,

**PEDODONTİ(15 yaş ve altı) Kliniği ilk muayene randevusuz olarak sabah ve öğleden sonra Geliş sırasına göre mesai saatleri içerisinde muayene yapılmaktadır. Tedavileri için Randevular muayene sonrasında oluşturulmaktadır. İlerleyen dönemlerde yeniden bilgilendirme yapılacaktır. 

Fakültemizde Acil birim olmamakla birlikte  Şehit ve Gazi yakını, Engelli hastalarımız randevu almadan fakültemize başvurmaları durumunda günlük belirlenen hasta sayı sınırları içerisinde muayene ve tedavilerinde yardımcı olunacaktır.

İletişim için ↴

Yetişkin Hasta(16 yaş ve üzeri)

☎ 0332 223 1253 

 

Fakültemizde randevusuz yetişkin hasta kabulü yapılmamaktadır. Randevularınız online olarak verilmektedir.

Yetişkin Hasta (16 yaş ve üzeri) Randevularımız yalnızca online olarak verilmektefir. Telefonla randevu sistemi kapatılmıştır. 

Fakültemizde Acil birim olmamakla birlikte Şehit ve Gazi yakını, 65 yaş üstü, Engelli, Hamile hastalarımız randevu almadan fakültemize başvurmaları durumunda günlük belirlenen hasta sayı sınırları içerisinde muayene ve tedavilerinde yardımcı olunacaktır.


*Sigortalılık durumunuzu ALO 170'i arayarak öğrenebilirsiniz.

* Fakültemize, hastalarımınız ilk muayene ve sonraki tedavileri için kimlik belgesi ( nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, evlenme cüzdanı, pasaport ) ile gelmesi gerekmektedir. Kimliksiz hasta kaydı yapılmamaktadır. ( 24.03.2013 Tarih ve 28597 sayılı RESMİ GAZETENİN T.C Sağlık Bakanlığı Uygulama Tebliğinin Kimlik Tesbiti başlıklı maddesi gereğince fakültemizde KİMLİKSİZ HASTA başvurusu kabul edilmeyecektir. )

 

 

 


68093
Öğrenci
381005
Mezun
3130
Akademik Personel
4317
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu